Patiëntportaal

Elke ochtend de mogelijkheid om te beeldbellen met uw huisarts

Hoe werkt het?

Op het digitaal inloopspreekuur kunt u elke ochtend tussen 08:15 en 09:00 zonder afspraak plaatsnemen in een digitale wachtkamer. Het digitaal inloopspreekuur is een beeldbeloplossing, die ideaal is voor elke afspraak waarbij u geen lichamelijk onderzoek hoeft te ondergaan. U ziet aan het aantal wachtenden hoe druk het is en wanneer u aan de beurt gaat komen.

Het enige wat u nodig heeft is een computer, tablet of telefoon met een camera. Als u deze dienst voor het eerst gebruikt dient u zich éénmalig te registreren. U ontvangt dan een email van meditools.nl met de de inloggegevens.

Chatten met uw eigen huisarts of een herhaal recept bestellen

Hoe werkt het?

Stap 1: Gebruikersaccount aanmaken
Klik op bovenstaande knop. Daarna kunt u éénmalig een account aanmaken. Voor deze stap heeft u een BSN nummer nodig, u vindt dit op uw paspoort of identiteitskaart

Stap 2: Inloggen
Na het aanmaken van uw account kunt u inloggen.

Stap 3: Chatten of een herhaalrecept bestellen

Let op! Als u ingelogd bent hoeft u geen klachtengebied te selecteren maar scrollt u direct naar onder en klik op de knop ‘Mijn vraag gaat niet over een klacht’. (op deze manier krijgt u een kortere vragenlijst maar kunt u toch gewoon uw klacht aan ons doorgeven)*

Stap 4: Klik aan het einde van de vragenlijst op ‘Start gesprek’

Daarna wordt deze vraag binnen onze praktijk opgepakt op werkdagen.

Spreekuur.nl is ook beschikbaar als app op uw telefoon

*Wij beseffen dat stap 3 wat verwarrend is. Daar zijn de ontwikkelaars dan ook hard mee aan de slag. Wij verwachten dat in het eerste kwartaal 2023 een logischer stappenschema gereed is.

Let op: de oude portalen komen te vervallen!

Wij staan, zoals altijd, graag voor u klaar!

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u goede gezondheid toe.