Patiëntportaal

Chatten met uw eigen huisarts, een webafspraak maken of een herhaalrecept bestellen

Download de Spreekuur.nl app op uw telefoon !

Hoe werkt het?

Stap 1: Gebruikersaccount aanmaken
Klik op bovenstaande knop. Daarna kunt u éénmalig een account aanmaken. Voor deze stap heeft u een BSN nummer nodig, u vindt dit op uw paspoort of identiteitskaart

Stap 2: Inloggen
Na het aanmaken van uw account kunt u inloggen.

Stap 3: Webafspraak maken, chatten of een herhaalrecept bestellen

Let op! Als u ingelogd bent hoeft u geen klachtengebied te selecteren maar scrollt u direct naar onder en klik op de knop ‘Mijn vraag gaat niet over een klacht’. (op deze manier krijgt u een kortere vragenlijst maar kunt u toch gewoon uw klacht aan ons doorgeven)*

Stap 4: Klik aan het einde van de vragenlijst op ‘Start gesprek’

Daarna wordt deze vraag binnen onze praktijk opgepakt op werkdagen.

Let op! Voor de functie webafspraken maken heeft u ook DigiD nodig.

*Wij beseffen dat stap 3 wat verwarrend is. Daar zijn de ontwikkelaars dan ook hard mee aan de slag. Wij verwachten dat in het derde kwartaal 2023 een logischer stappenschema gereed is.

Wij staan, zoals altijd, graag voor u klaar!

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u goede gezondheid toe.

Elke ochtend de mogelijkheid om te beeldbellen met uw huisarts

Hoe werkt het?

Op het digitaal inloopspreekuur kunt u elke ochtend tussen 08:15 en 09:00 zonder afspraak plaatsnemen in een digitale wachtkamer. Het digitaal inloopspreekuur is een beeldbeloplossing, die ideaal is voor elke afspraak waarbij u geen lichamelijk onderzoek hoeft te ondergaan. U ziet aan het aantal wachtenden hoe druk het is en wanneer u aan de beurt gaat komen.

Het enige wat u nodig heeft is een computer, tablet of telefoon met een camera. Als u deze dienst voor het eerst gebruikt dient u zich éénmalig te registreren. U ontvangt dan een email van meditools.nl met de de inloggegevens.