Nieuws

Praktijknieuws

september 2021

Deze maand is er twee keer mooi nieuws! In onze praktijk werken Dokter van Coenen en Dokter Stevens. Dokter van Coenen is moeder geworden van een gezonde dochter Wende en Dokter Stevens is vader geworden van een gezonde dochter Maud.

01-07-2021

Gaat u op vakantie en wil u ons spreken? Dat kan, ook vanaf de camping zijn de grote en kleine vragen mogelijk via onze beeldbelapplicatie. U kunt zonder afspraak terecht op het digitaal inloopspreekuur!

01-06-2021

Met ons digitaal inloopspreekuur heeft VGZ ons hun Good Practice stempel toegekend. Dit betekent dat wij ook door de zorgverzekeraar als voorbeeld voor een innovatieve huisartsenpraktijk worden gezien.

 

08-04-2021

Wij zijn trots om te melden dat we van 2000 deelnemers door heel Nederland in de top 10 huisartsenpraktijken staan voor het digitaal aanbieden van huisartsenzorg!

 

20-02-2021

Wij zijn erg verheugd dat we de eerste groep mensen hebben uitgenodigd voor de vaccinatie. De mensen geboren in 1956, 1957 en 1958 hebben een uitnodiging ontvangen. Deze selectie is gemaakt op basis van de protocollen van de Gezondheidsraad. Door een beperkt aantal vaccins kunnen we nu alleen starten met deze groep. De vaccins zijn beperkt houdbaar, komt u daarom op het in de oproepbrief aangegeven tijdstip op de praktijk en neemt u de oproepbrief mee. 

Voor een volgende vaccinatieronde wordt de desbetreffende groep per brief geinfomeerd. U ontvangt dan vanzelf een oproep. 

10-01-2021

Wij begrijpen dat er veel vragen leven over het coronavirus en over de vaccinatie. In de media is nog steeds sprake van een onduidelijke en wisselende berichtgeving. Ook wij hebben nog geen helderheid gekregen, wie, wanneer, waar gevaccineerd zal gaan worden. Zodra dit wel duidelijk is, zullen we dit kenbaar maken op onze website en via de post. We hebben wel enkele links en sites waarop u geverifieerde juiste informatie kan vinden, voor u verzameld:

04-01-2021

Onze praktijkondersteuner Inge Leeijen is weer begonnen na haar zwangerschapsverlof. Zij is bevallen van haar zoon Kaj, die wat ons betreft nu al een kei is. Welkom terug Inge!

18-12-2020

Onze praktijkondersteuner Janet Rams heeft op 18-12-2020 haar laatste dag bij ons in de praktijk gedraaid. Zij heeft het zwangerschapsverlof van Inge Leeijen fantastisch ingevuld. Inge start op 1 januari 2021. Super bedankt voor het mee vormgeven van De Morgen en voor je tomeloze inzet. Je gaf ons een mooi cadeau. We gaan jou ook missen !

12-10-2020

We zijn live met 2 patiëntportalen. U kunt zich hier registreren voor beide portalen. Het ene portaal voorziet in het digitale inloopspreekuur, via het andere portaal kunt u herhaalrecepten aanvragen, inzage krijgen in uw dossier en email consulten versturen. Vanwege corona is het maken van een afspraak in de digitale agenda nog niet mogelijk. Bij klachten verdacht voor corona verzoeken wij u eerst de corona-vragen test te doen op Thuisarts.nl en u te laten testen bij de GGD.

01-10-2020

Griep- en Pneumococcenvaccinatie

Ook dit jaar nodigen we u weer uit voor de griepvaccinatie. Indien u in aanmerking komt krijgt u de brief per post binnen in de week van 12 oktober. Daarbij zit ook, indien u in aanmerking komt, de uitnodiging voor de gelijktijdige pneumococcenvaccinatie.  

De vaccinatie wordt gegeven op donderdagmiddag 29 oktober en donderdag 5 november van 15:30 tot 17:30. Houdt u gezien de coronamaatregelen aan de aangegeven dag en tijd. We zullen ook buiten voor een duidelijke route zorgen. Neemt u aub een mondkapje mee als u komt voor de griepvaccinatie en houdt u de 1,5 m afstand in de rij ? Op die manier kunnen we blijven zorgen voor elkaar. 

09-09-2020

Praktijkstart goed verlopen!

Op 31 augustus 2020 zijn wij gestart met onze praktijk met een enthousiast team. We hebben keihard gewerkt om er iets moois van te maken en dit is erg geslaagd. Dank voor alle kaartjes en bloemen die we mochten ontvangen ! We voelen ons al helemaal thuis op onze nieuwe plek. We hopen dat dit voor u zo ook gaat zijn.  

25-07-2020

Praktijkstart 31 augustus 2020 op Velmolenweg 94

Aangezien 1 september op een dinsdag valt starten wij maandag 31 augustus 2020 al in het nieuwe pand aan de Velmolenweg 94 in Uden. Alle spreekuren, zowel die van de assistentes, POH en artsen zijn dus met ingang van 31 augustus op de nieuwe plek.

09-07-2020

Huisartsenpraktijk de Morgen in het nieuws!

Op 9 juli 2020 heeft het brabants dagblad een artikel geschreven over onze praktijk. 

BD – Nieuwe huisartsenpraktijk Uden gaat na de zomer van start

06-04-2020

De verbouwing op Velmolenweg 94 is gestart

In de tweede week van april is gestart met de verbouwing, we verwachten rond juli klaar te zijn.